Deel dit bericht!

Uitreiking Iedereen Kan Sporten Parkstad certificaten

Steeds meer sportaanbieders hebben een passend aanbod voor mensen met een beperking. Iedereen Kan Sporten (IKS) Parkstad brengt dit aanbod in kaart en legt verbindingen tussen sportaanbieder, zorg en onderwijs. De vier Parkstadgemeentes (Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Brunssum) willen de sportaanbieders die een passend en goed, structureel aanbod hebben voor deze doelgroep belonen met een IKS Parkstad certificaat. Sportaanbieders met dit certificaat zijn daardoor herkenbaar voor de doelgroep en de doelgroep kan er dan van op aan dat er aanbod is en dat dit een structureel aanbod is, wat ook wordt uitgedragen door de sportaanbieder.

De wethouder sport, Martin de Beer, gaat samen met de regioconsulent IKS, Chantal Bos, zijn langs alle sportaanbieders in Heerlen gegaan die voldoen aan de voorwaarden, om hun te belonen met dit certificaat. Sportaanbieders die het certificaat hebben ontvangen in Heerlen zijn; GSV Heuvelland, dans- en sportstudio YnkD, SVG de Mijnstreek, ZVV Heerlerheide, Stichting zo mooi mogelijk, Dansschool Swing Inn, EHC Hoensbroek, Sportstudio Fitmix en Club de Pétanque Heerlen.

SVG de Mijnstreek

Club de Pétanque Heerlen

Sportstudio Fitmix

Dans- en sportstudio YnkD

ZVV Heerlerheide

Dansschool Swing Inn

EHC Hoensbroek

GSV Heuvelland

Stichting zo mooi mogelijk