Een sport en spelfestival voor mensen met een verstandelijke beperking.

2023 is een bijzonder jaar! Ter ere van het 50-jarig jubileum organiseert Bijzonder in Beweging niet รฉรฉn, maar twee Bijzondere kampioenendagen! Om die reden is het programma nog leuker en uitgebreider dan bij de vorige edities. Na de gebruikelijke sport- en spelactiviteiten is er tijd voor een klein feestje.

Woensdag 4 oktober organiseert Bijzonder in Beweging de derde editie van de bijzondere kampioenen dag in de Haamen in Beek. Op woensdag 1 november is het de eerste editie in Gennep. Beide dagen starten om 10:30. Het is afgelopen om 15:00. Het wordt een dag met veel plezier, lekker sporten en bewegen met bekende sporters. Van jong tot oud, iedereen doet mee!

Doe jij 4 oktober of 1 november mee meld je dan aan voor 12 september. Je kunt per persoon inschrijven of samen met je hele woongroep ๐Ÿ˜Š. Deelname aan de activiteiten (met lunch) kost โ‚ฌ 5,- per persoon. Let op: Er is een maximaal aantal plekken, meld je snel aan!

Aanmelden kan hier. Hier is ook meer informatie over de dag te vinden.