Laden Evenementen

Kom kennis maken met Blind Baseball (B4B), honkbal voor blinden en slechtzienden*!

In mei 2021 was de eerste clinic Blind Baseball, op initiatief van 2 enthousiaste Limburgse honkbalclubs, iedereen kan sporten en Visio. Het is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige sport en het team gaat dit jaar voor de 2e keer op rij meedoen aan de World Cup Blind Baseball in Londen. Ook in de rest van het land wordt de sport opgepikt. Inmiddels is er een tweede team in Ede en zijn ook enkele andere clubs in een vergevorderd stadium op een blindbaseballteam te starten.
Hoe leuk is het dan dat kinderen en jongeren met een visuele beperking op 14 juni de kans krijgen om ook te ervaren wat blind baseball inhoudt. Misschien wel de start van een nieuwe sportieve hobby? Met genoeg animo willen we ook voor kinderen en jongeren een structurele groep opstarten.

Bekijk alle informatie over de activiteit hier: IKS – Flyer Baseball for the blind 2024 (3)

Inschrijven clinic Blind Baseball (B4B)

Inschrijven clinic Blind Baseball (B4B)

Geeft u toestemming voor het maken van foto en filmmateriaal?

Wil je een idee krijgen hoe de kennismakingsclinic eruit gaat zien? Kijk en beluister dan onderstaande video:

In 2022 heeft ook de World Cup Baseball for the Blind in Nederland (Beek) plaatsgevonden met 6 verschillende landen: Nederland, Frankrijk, Italië, Duitsland, America en Engeland. Wil je weten hoe dat eruit zag? Bekijk en beluister dan onderstaande video: