Laden Evenementen

Kom kennis maken met Baseball for the Blind (B4B), honkbal voor blinden en slechtzienden*!

Schrijf vrijdag 19 mei maar in je agenda, er zal een te gekke activiteit plaatsvinden. Deze staat geheel in teken van Baseball for the Blind (B4B)! In samenwerking met twee honkbalclubs uit het zuiden (HSV Cheetahs en Sittard-Condors) laat Moorfielders te Ede jullie kennis maken met deze unieke sport. Omdat we graag willen dat iedereen de kans heeft om mee te doen, willen we je eventueel mee helpen als je problemen ervaart met vervoer. Neem contact op voor de mogelijkheden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd! Het is geen probleem als je geen ervaring hebt met honkbal, we gaan je alles leren. Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier! Bij genoeg interesse in deze unieke en toffe sport, willen we twee teams opstarten: één team bij Moorfielders te Ede en één team bij Nieuwegein Diamonds in Nieuwegein. De Nieuwegein Diamonds zijn er op 19 mei ook bij!

Het voorlopige tijdschema

10:00 – 10:30 uur: inloop

10:30 – 11:00 uur: verplaatsen naar het veld en uitleg over Baseball for the Blind

11:00 – 12:30 uur: oefenen op slaan, vangen en verdedigen

12:30 – 13:15 uur: Pauze

13:15 – 14:45 uur: spelen baseball for the blind

14:45 – 15:15 uur: Evaluatie en afsluiting

*Deze clinic is bedoelt voor blinden en slechtzienden. Wanneer je een lichamelijke en visuele beperking hebt, mag je ook mee doen.

Wil je een idee krijgen hoe de kennismakingsclinic eruit gaat zien? Kijk en beluister dan onderstaande video:

In 2022 heeft ook de World Cup Baseball for the Blind in Nederland (Beek) plaatsgevonden met 6 verschillende landen: Nederland, Frankrijk, Italië, Duitsland, America en Engeland. Wil je weten hoe dat eruit zag? Bekijk en beluister dan onderstaande video: