Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Start2Sport LGAL

Op deze pagina kan je je inschrijven voor Start2Sport LGAL.

Uitleg Start2Sport LGAL

Procedure

De eerste drie keer is de initiatie van de sport, zoals georganiseerd door Chantal Bos van Iedereen Kan Sporten, gratis. Het zal gaan om wandelen in september 2023, zwemmen in november 2023, Tai Chi in februari 2024 en Crossfit/fitness oefeningen in april 2024. Als je verder gaat, moet je wel contributie gaan betalen aan de vereniging. De kosten hiervoor zijn per vereniging verschillend. Bij voldoende animo kan het zijn, dat er een structureel LGLAL groepje komt.  Voor het wandelen zijn er ook andere mogelijkheden, zoals bij https://www.click4friends.nl/

Vast aanspreekpunt

Chantal Bos is vast aanspreekpunt bij het sporten en zal er elke keer bij zijn. Mocht je van tevoren nog iets willen weten, dan kun je je vraag stellen via info@lgal.nl of een gespreksleider aanspreken. Chantal gaat de sportinstructeurs de do’s en don’t s instrueren bij Ass (bijvoorbeeld niet teveel info tegelijk, rust in het zwembad, etc). Wat zwemmen betreft gaat Chantal vragen of de instructeur wat tips kan geven met bijvoorbeeld borstcrawl. Joep van den Hout weet hier ook veel van.

Inschrijven

Je moet je liefst inschrijven voor twee of drie keer. Mocht het niet bevallen na één keer of je kunt niet komen door overmacht, ben je niet verplicht om te blijven komen. Het gaat door bij minimaal vijf aanmeldingen voor de reeks. Voor het zwemmen kun je je inschrijven tot en met 23 oktober.

Zwemmen

In november zullen we gaan zwemmen (baantjes zwemmen) bij GSV het Maasland. De trainingen zijn op maandagavonden 6 november, 13 november en 20 november van 19:00 – 19:45 uur. Het adres is: Stadhouderslaan 220, 6171 KP Stein. Ook deze activiteit is gratis. Als je je inschrijft, probeer dan minimaal 2 keer en het liefste alle drie de data aanwezig te zijn.

Thai Chi

Zal gegeven worden door Parkstad Vitaal in februari 2024.  Meer informatie volgt nog.

Crossfit

Zal gegeven worden in Parkstad in april 2024. Meer informatie volgt nog.

Presentatie

Wil je de presentatie bekijken, klik dan op onderstaande link: